team

WILLEM DE VLUGT

MANAGING PARTNER / PORTFOLIO MANAGER

In 1998 behaalde Willem zijn bul in de Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij studeerde af in bedrijfsrecht. In 1998 trad hij in dienst bij Kempen & Co op de afdeling Equity Sales, waar hij professionele beleggers van advies over Nederlandse small & mid caps voorzag. Eind 2003 maakte hij binnen Kempen & Co de overstap naar Equity Research als small & mid cap aandelenanalist. Vervolgens richtte hij in 2006 EValuation Capital Management op. Willem is een CFA charterholder (Chartered Financial Analyst).

Contact

T: +31 20 8804 193

CHARLES ESTOURGIE

MANAGING PARTNER / PORTFOLIO MANAGER

In 1994 behaalde Charles zijn doctoraal in de Economische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij studeerde af als kwantitatief bedrijfseconoom en begon vervolgens bij Kempen & Co als aandelenanalist. In 1997 trad hij in dienst bij Merrill Lynch in Londen en in 2000 werd hij hoofd aandelenresearch voor de Benelux bij ABN AMRO in Amsterdam. Hij keerde in 2002 terug bij Kempen & Co, waar hij leiding gaf aan de dealingroom. Vervolgens richtte hij in 2006 EValuation Capital op. Hij is een Register Beleggingsanalist (RBA) en heeft in de periode 2001-2004 deel uitgemaakt van het bestuur van de Vereniging van Beleggingsanalisten (VBA). Tevens was hij lid van het curatorium van de postdoctorale opleiding Financieel & Beleggingsanalist aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2012 is hij lid van de Raad van Commissarissen van zorgverzekeraar CZ Groep.

Contact

T: +31 20 8804 194

PATRICK DE PONT

PARTNER / ANALIST

In 2005 is Patrick afgestudeerd aan de TiasNimbas Business School, daar behaalde hij zijn master’s titel in International Business & Marketing Management. In 2006 is hij begonnen als aandelenanalist bij Kempen & Co, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de IT service en software sector. In 2009 heeft hij zich aangesloten bij EValuation Capital Management. Hiernaast is hij sinds 2013 lid van de Raad van Bestuur van de Janivo Stichting.

Contact

T: +31 20 8813 035

DIRK VERBIESEN

PARTNER / PORTFOLIO MANAGER

In 2000 behaalde Dirk aan de Universiteit van Tilburg zijn doctoraal economie met beleggingstheorie als accentprogramma. Hij startte daarna als beleggingsanalist bij het institutionele effectenbedrijf van Van Lanschot Bankiers. Gedurende 2008-2013 werkte Dirk als senior beleggingsanalist bij Kempen & Co en gedurende 2014-2017 bij KBC Securities in Brussel. Bij KBC was Dirk mede-hoofd aandelenresearch. Als analist heeft hij zich gericht op aandelen van kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux in met name de bouwsector, de industriële sector en toeleveranciers voor de olie- en gasindustrie. Dirk heeft zich medio 2017 aangesloten bij EValuation Capital Management.

Contact

T: +31 20 2800 860

HENRI-JAN STAAL

DIRECTEUR RISICOMANAGEMENT & COMPLIANCE

Henri-Jan werkt sinds 1988 in de financiële sector. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in risicomanagement en compliance. Gedurende 11 jaar was hij  werkzaam als directeur Risk Management bij respectievelijk Van Lanschot en Kempen & Co. Hij heeft bij Van Lanschot in 2001 de afdeling Risicobeheer en in 2005 de afdeling Operational & Market Risk Control opgezet. Sinds 2007 was hij verantwoordelijk voor de afdeling Risk Management bij Kempen & Co. Sinds september 2017 is hij werkzaam bij EValuation Capital Management waar hij verantwoordelijk is voor risicomanagement en compliance.

Contact

T: +31 20 2800 861

ANDRÉ FLOOR

MID-OFFICE

André is ruim 20 jaar werkzaam in de financiële sector. Van januari 2000 tot juni 2005 was hij hoofd backoffice bij het Pensioenfonds PNO Media. Van juli 2005 tot juli 2009 heeft hij de rol bekleed van teamleider mid-office bij DBV Verzekeringen. Hierna had André een vergelijkbare rol bij Pensioenfonds Stork. Van september 2011 tot maart 2016 heeft hij diverse interim functies bekleed, o.a. bij Stichting Notarieel Pensioenfonds en Actiam. Sinds maart 2016 is hij werkzaam bij van EValuation Capital Management waar hij verantwoordelijk is voor de mid-office.

Contact

T: +31 20 8804 192

Raad van Advies

DRS AD N.A.M. SMITS

De heer Smits is in 1943 geboren en heeft de Nederlandse nationaliteit. De heer Smits heeft bestuurslidmaatschappen en commissariaten bij uiteenlopende bedrijven vervuld. Hij is lid geweest van de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen van Macintosh Retail Group N.V en van de Raad van Bestuur van Wilma International N.V. Thans is hij commissaris bij Vebego Holding B.V., Maas International B.V. en Sofinim N.V. en is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ballast Nedam N.V., CZ Groep en Faber Halbertsma Groep.

JAAP MEIJERS

De heer Meijers is in 1947 geboren en heeft de Nederlandse nationaliteit. De heer Meijers is oprichter en voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van Meijers Assurantiën BV. Thans is de heer Meijers voorzitter van de Raad van Commissarissen van Meijers Assurantiën BV, voormalig voorzitter van de Wereld Federatie van Verzekeringsmakelaars, voormalig voorzitter en huidig adjunct-secretaris-generaal van het uitvoerend comite van BIPAR, commissaris bij Farm Dairy, lid van raad van gouverneurs en voorzitter verzekeringswezen van de Jewish Agency. Daarnaast is hij intensief betrokken bij een veelvoud aan non-profit organisaties.

DRS TON F. TJIA

De heer Ton Tjia is in 1954 geboren en heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij is in 1980 zijn loopbaan begonnen bij Pierson Heldring & Pierson in Amsterdam; daarna heeft hij na een paar jaar in de VS vanaf 1986 in Londen gewerkt. Aanvankelijk bij Schroder Investment Management als hoofd Europese aandelenresearch/fondsbeheerder en vanaf 1991 ook als lid van de raad van bestuur. In 1997 was hij de oprichter van Olympus Capital Management en heeft hij tot 2018 onder meer het Olympus Euro Fund beheerd. Zijn focus was sinds 2002 op een markt neutrale long short strategie.

Partners

Doordat vele administratieve zaken zijn uitbesteed aan gerenommeerde partners kan EValuation Capital zich voornamelijk bezig houden met onderzoek en portefeuille beheer.

Administrateur:

Externe Compliance Officer:

Adviseur Risk Management:

Bewaarder/Custodian:

Accountant Fonds:                      

Circle Investment Support Services

Charco & Dique

Solutional

Caceis Bank, Netherlands Branch

Deloitte Accountants